ZOMERGROEPSLESSEN ’S OCHTENDS IN UTRECHT HOOGRAVEN. IN DE NAMIDDAG IN CULEMBORG

DE RUIMTE OP DE TURKOOISLAAN 35 IN UTRECHT WORDT LEGER EN RUIMER

TURKOOISLAAN 35 3523 GK UTRECHT

Utrecht

’s Ochtend les geven  tussen 9.30 en 10.45 bevalt mij erg goed. Wil jij het ook eens proberen? Op open inschrijving werk ik met kleine groepjes max 3 op dinsdag of woensdag in Hoograven. Opgeven noodzakelijk. Lessen gaan door TOT 25 JULI.  Bevalt het goed dan start ochtend lessen ook in september. Vanaf heden is mogelijkheid om je in te schrijven. Voor losse lessen of een paar lessen achter elkaar. Liever individueel les in Utrecht of in je eigen huis? Of met een groepje vrienden in je eigen huis vraag om de mogelijkheden.

adres: Turkooislaan 35 3523 GK Utrecht Hoograven

Culemborg:

Woensdag namiddag gaan de lessen in Culemborg door om 17.15 uur adres:  Het Hof 9 4104 BT Culemborg. 14 min lopen of 4 minuten met de OV fiets.

Individuele lessen mogelijk in integraal gezondheidscentrum de Vrijstad. Nabij station Culemborg. Op woensdag. adres: GodfriedBomansstraat 2 4103 WR Culemborg

Had je een geweldige groepsles en wil je die les organiseren met je vriend(inn)en in je eigen huis. Of een serie lessen aan huis? Neem contact op en overleg over de tijden en kosten.

Wil je een zittende behandeling aan huis eventueel als cadeau voor iemand anders? Mail over de mogelijkheden. Klachten aan de voeten, knieën,  benen, heupen, nek kunnen heel prettig verlicht worden door zo’n  individuele les (met of zonder hands on) aan huis.

Opgeven:

Mail naar kathelinerotte@gmail.com of via het contactformulier.

sms en app alleen voor op het laatste moment indien noodzakelijk.  0620509603

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s